Ziua 21 (Cei 100 #2) de Kass Morgan


Ziua 21 de Kass Morgan

Notă: 2 din 5 stele

Wow, iupii, a apărut următorul roman din seria Cei 100 (aici e recenzia la carte, de ce nu apeşi?????)!!!!!

Cam aşa ar fi trebuit să reacţionez însă pentru că sunt un total insensibil, am ridicat doar din umeri, am pus mâna pe carte, am luat-o acasă şi am dat-o gata în câteva ore.

Povestea se reia de acolo de unde a rămas pleoştită la sfârşitul primului volum. Asta da surpriză, nu? 

Puştanii sunt tot pe Pământ, încă se mai ceartă, tot nu au găsit-o pe fătuca răpită, gagicile se lasă purtate pe braţe când de un câine alfa, când de altul, mai apare câte un pământean care strică tot fengh-shui-ul copchiilor care-şi văd de treburile lor pe care le fac prin pădure, că doar nu au toalete şi aşa mai departe vreme de vreo 160 (o sută şaizeci) de pagini.

Foarte, foarte, foarte greu scriu articolul acesta. Mă mai opresc puţin la Facebook, să mai fac un test din care reiese că sunt Stalin, să mai pun o piesă pe youtube, hai să fumez o ţigară, stai câta să belesc ochii în tavan, of,  Jon Snow Doamne, cât de puţin am scris!

Pentru că nu sunt multe de scris! Pe bune acum! Înţeleg nebunia legată de seria lui Morgan, care se poate lăuda că a luat un total de 2.5 stele până acum de la mine ceea ce e chiar ok, adică acum când scriu aceste rânduri sunt sigur că o statuie sau icoană lăcrimează sânge marcată de gestul meu bunătate, dar trebuie să ai ceva în plus ca să impresionezi un sictirit ca mine. 

Măi copii, dacă sunt copii care-mi citesc blogul, şi ar cam trebui să fie că am scris despre o grămadă de cărţi pentru ei! să nu vă sperie tonul meu şi opinia deloc drăguţă pe care am enunţat-o atât de colocvial mai sus, însă visul meu în viaţă este să devin un bătrân spurcat care sparge mingile de fotbal ale copiilor pe care tot el le-a cumpărat, mingi care se sparg în momentul în care dai primul şut. Asta-i menirea mea.

De ce 2 stele: pentru că nu m-a indignat foarte tare şi pentru că sunt un înger de om.

Prezentarea editurii:

Continuarea romanului Cei 100 de Kass Morgan, acum un serial TV de succes

Secrete vor fi dezvaluite, credinte schimbate si legaturi puse la incercare. Cei 100 trebuie sa lupte pentru supravietuire in singurul fel posibil – impreuna.

Au trecut 21 de zile de cand Cei 100 au ajuns pe Pamant. Sunt singurii oameni care au pus piciorul pe planeta de secole… sau cel putin asa au crezut. Confruntati cu un dusman necunoscut, Wells incearca sa tina grupul impreuna, Clarke pleaca spre Muntele Weather, in cautarea celorlalti Colonisti, iar Bellamy este hotarat sa-si salveze sora cu orice pret. Intre timp, pe nava, Glass trebuie sa faca o alegere imposibila intre dragoste si insasi viata ei.

 

4 gânduri despre „Ziua 21 (Cei 100 #2) de Kass Morgan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s