V-am spus că am văzut Deadpool?


Ooooh, da, l-am văzut chiar din prima zi în care a apărut în Timișoara! De la lucru, țuști cu un prieten la cinema ca să-l vedem pe multașteptatul Deadpool.

L-am văzut, am râs, ne-am oprit după aia la o bere și un whisky după care ne-am hotărât să ne uităm la trilogia lui Nolan dedicată lui Batman.

Deadpool este un film ușurel, cam de doi bani, făcut pentru publicul larg și care are foarte puține în comun cu personajul Marvel care este muuuuuuult mai savuros în comics-uri. Ok, sarcasmul cretin și idiot marca înregistrată Deadpool este prezent în film, însă povestea din film este mai degrabă un mutant nereușit între 50 de umbre ale lui Grey și filmele de halva cu vampiri. 

Deadpool îndrăgostit care suferă și este chinuit de o dragoste pe care a pierdut-o pentru că nu mai are curajul să se prezinte în fața iubitei din cauza felului în care arată nu are nici o treabă cu Deadpool cel psihopat care ia pe toată lumea care-i stă în cale la morcov. Nu am văzut în toată viața mea un personaj mai dual ca Deadpool. Nici măcar eu nu sunt atât de dual. 

Majoritatea glumelor sunt slăbuțe dar nu au cum să fie altfel, dată fiind povestea construită în film. Scenele de acțiune sunt delicioase și aduc foarte mult a Romeo must Die, Matrix și Wanted (de unde am scos filmul ăsta????). Regia nu rupe gura târgului. Nici nu există pretenții de la ea deoarece mergi la un film care trebuie să te distreze și să distreze publicul larg, fapt care se întâmplă. Ryan Reynolds joacă foarte fain și cred că e alegerea perfectă pentru Deadpool.

Ca și fan al benzilor desenate cu Deadpool, filmul mi-a părut de nota 4. Dacă nu l-aș fi cunoscut pe Deadpool și adevăratul său potențial, aș fi dat nota 6 pentru că nu este un film chiar mediocru cu super eroi și primește notă de trecere datorită umorului. Dar Deadpool din filmul Deadpool este un Deadpool castrat. N-are balls decât arareori. Și atunci când are sunt atât de false încât mai că-ți este milă de el. 

Dincolo de asta, filmul este plictisitoooooooor!!!! Cui îi pasă cum a ajuns Deadpool, Deadpool? Poate doar cei care nu-l cunosc ar vrea să știe. Nu are cum să nu-ți placă Deadpool!!! Oamenii de pe această planetă zărghită iubesc psihopații! Prin urmare, de când interesează pe cineva cum a ajuns un psihopat așa în loc să vezi cât de talentat este psihopatul în a fi psihopat? De ce o poveste de dragoste anostă și clișeistică urcată în cârca unui personaj care tot timpul nu face altceva decât să se picure pe ele clișee? Plus că în tot filmul sunt maxim două scene de acțiune! Iar una dintre ele, scena de final, este una dintre ele! Care-i scurtă! Adică scenele alea super șmechere din trailer care au loc pe pod sunt toată faza de acțiune super șmecheră care face și filmul să se laude că e action! Șmaf-șmaf, douăzeci de perechi de palme tuturor celor implicați în producția și creația acestui film! Mi-ați tras țeapă, urâților!

Campania de marketing de care a avut și are parte filmul este mult mai interesant de urmărit decât filmul în sine, sincer să fiu, și chiar vă recomand să dați like paginii de facebook a filmului dacă vreți să vă distrați în fiecare zi cu Deadpool. Scenariștii ar cam avea de învățat de la echipa de marketing și dacă ar fi mers pe filmul lor, Deadpool ar fi fost muuuult, muuuuuult mai tare!

Să vă spun să mergeți la Deadpool? Nu știu, m-ați asculta? Mergeți dragilor! Mergeți și vedeți dacă o să fiți dezamăgiți sau nu. Mie mi-a plăcut dar am simțit și nu câh! din cauza producătorilor care s-au hotărât să facă un film super comercial în jurul căruia se învârt roiuri scârboase de muște.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s