Review: Rodrick e cel mai tare


Rodrick e cel mai tare
Rodrick e cel mai tare by Jeff Kinney
My rating: 5 of 5 stars

Sigur e greu sa ai un frate precum Rodrick. Mai ales daca ai un secret crunt care este ascuns bine de tot intr-un jurnal. Jurnal si secret care, daca fratele tau Rodrick le descopera, te vor face sa platesti. Nu-i usor sa ai un frate precum Rodrick care nu rateaza nicio ocazie ca sa rada de tine sau sa-ti joace vreo farsa. Insa sigur e si mai greu sa nu ai frate, chiar precum Rodrick, care sa nu-ti fie aproape in momentele extrem de grele de care viata de pusti plangacios nu duce lipsa.
In al doilea volum al seriei Jurnalul unui pusti, Greg Heffley se tine de poante care mai de care mai nastrusnice. Reusind sa scape de Leapsa Branzei, Greg incepe sa puna-n scena tot felul de farse pe seama colegilor. Farse care, se pare, au o rata de succes extraordinara avand in vedere ca multi dintre cei luati in vizor prezinta sechele indelungate.
Jeff Kinney continua aventura pustiului in acelasi ritm si cu acelasi umor inteligent. Desenele sunt irezistibile si, ca de obicei, subliniaza ilaritatea situatiilor prin care Greg trece.
Acest volum are, insa, un mare defect: nu poate fi citit noaptea sau in mijloacele de transport in comun pentru ca vei hohoti de ras cu lacrimi in ochi.

View all my reviews

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s