Obscenitatea religioasa


Acest articol este o instigare la raţiune şi respect.

Filmuleţul prezentat l-am găsit pe facebook via El Desdichado. Nu-l recomand sub nicio formă celor slabi de inimă. Vulgaritatea, violenţa şi obscenitatea imaginilor întrece orice imaginaţie.

Linkurile de mai jos sunt menite a arăta imbecilitatea, stupiditatea şi schizofrenia care poate pune stăpânire pe mintea umană odată cu acceptarea obedienţei în faţa iraţionalului presupus de religie. Condamn toate ieşirile, toate crimele şi toate violenţele purtate împotriva omului de către om indiferent de motivele şi forma pe care o iau. Toate informaţiile redate aici sunt menite a arăta că religia=violenţă=crimă. Toate informaţiile redate aici sunte menite a arăta că credinţa iraţională în divinităţi nu are decât un rezultat: ură rasială şi xenofobă!

1.Religie, violenţă, crimă, suicid în masă.

2. Crime ale creştinismului împotriva umanităţii de-al lungul timpului.

3. Câte ceva despre toleranţa religioasă şi crimele religioase

4. Raport FBI privitor la ofense anti-religioase pe 2009

5.(extrem de cute daca nu ar fi ingrozitor de wrong) Religion and the law

Religious hate crime is not currently recognised as a criminal offence in the same way as racial and homophobic crime.

However, if a crime is committed against someone because of their religion, it may be interpreted as an attack on their race as well. This means it can be treated as a racially aggravated or motivated attack. For example, criminal courts have decided that attacks on Sikhs and Jewish people are racial incidents.

If it’s proven that the offender’s main motivation was based on prejudice or their hatred of another race, then the sentence can be more severe than for the same offence without a racial motivation.

6. Un articol din USA Today din 2008

7. Tot FBI dar mai pe larg

8. Hate crimes based on religion rose 9% to 1,519. Most, 67%, were against Jews. Incidents involving Catholics increased 23% to 75.

9. Un alt exemplu de schizofrenie şi paranoia(comentariile vorbesc de la sine)

10. Ce ar trebui să facă de fapt credincioşii… or aici nu zice nimic nici de marşuri, nici de bătăi şi nici de crime…

Dacă ai trecut prin informaţiile pe care ţi le-am dat mai sus atunci poţi să citeşti articolul în continuare.

Sunt destul de multe comentarii ciudate la acel filmuleţ, dar m-am decis să mă opresc doar la două, unul de pe facebook şi unul de pe youtube:

 1. tipa asta: Celina Petrescu Islamul are o latură sacrificială ..şi mai este ceva, ce musulmanii nu recunosc ( aşa cum o face fundamental creştinismul,) că victima este radical nevinovată…scuze că mă bag dar lucrurile sunt foarte serioase…şi ca creştin nu pot să le neg dreptul la credinţă în Dumnezeul lor dar nici nu pot să nu observ ..e o dilema..e foarte grav!!!!
 2. individul asta care comenteaza pe youtube si are 3 likes până acum: Religion of Peace strikes again.You sick degenerates subhuman cavemen fucks are what makes shitholes like Indonesia hell on Earth.Stay the fuck out of civilized nations you primitives and keep your stone age believes with you.Not even the most ferocious animals behave like this you scum.

Nu contează profilul lu’ tanti Celina şi cine este ea (unii dintre voi s-ar putea să o cunoască şi să ştie cine e), contează ceea ce spune, contează că are o dilemă când vine vorba de omorât oameni din punct de vedere religios. Nimic anormal, nu? Dacă există nişte şmecheri care pot folosi droguri pentru că dumnezeul lor nu vrea să li se arate altfel, de ce nu ar exista altă pereche de şmecheri care să omoare oameni pentru că dumnezeul lor le spune să facă asta, nu? Păi atunci ce am avut cu naziştii că şi ăia vai mama lor omorau oameni tot dintr-o credinţă, nu? Hai să termin cu tâmpenia asta: nu contează cine şi de ce omoară oameni! Faptul că nişte fiinţe umane MOR trebuie condamnat fără DREPT DE APEL! Nu contează că eşti ortodox, musulman, nazist sau ce mama dracului de credinţe ai inoculate în capul ăla debil al tău, în momentul în care UCIZI eşti CONDAMNABIL!!!

Idiotul care comentează pe youtube este exemplar! Chiar cred că restul idioţilor de pe întreg pământul ăsta nenorocit care se închină la fantome ar mărşălui cu arma în mână şi i-ar nimici pe toţi cei care nu sunt de acord cu dumnezeii mamii lor. Ceea ce nu m-ar deranja, sincer să fiu, dacă s-ar elimina unii pe alţii… Poate că am putea şi noi să trăim în pace şi bună înţelegere într-un final.

Am mai scris pe acest blog despre religie şi credincioşi, despre cât de nocivă cred că este religia raţiunii şi naturii umane. Filmuleţul prezentat mai sus este încă o dovadă, dacă mai era nevoie de aşa ceva, a faptului că oamenii pur şi simplu îşi pierd umanitatea din ei când vine vorba de dumnezeu sau credinţele sale.

De unde obscenitatea şi perversitatea acelor oameni? De unde animalitatea şi bestialitatea acelor indivizi? De unde şi de ce atâta ură?

Nu este o scuză faptul că sunt needucaţi sau că trăiesc în condiţiile în care trăiesc pentru că acele crime s-au făcut în numele lui Allah! Acei oameni au fost întărâtaţi la linşaj de către capii organizaţiilor islamice! Acele crime s-au făcut cu bună ştiinţă, acele crime au fost răspunsul la apelul lansat de lideri religioşi! Acele crime au corespondent în ţări civilizate din Occident!

Despre faptul că credinciosul îşi pierde identitatea sa umană când vine vorba de credinţă am mai discutat. Despre faptul că liderul religios poate să facă orice vrea din supuşii lui pentru că le anulează personalitatea cu vulgaritatea preceptelor sfinte şi a obedienţei cerute de religie, am mai discutat. Însă despre ce-i împinge să lovească cu bestialitate într-un alt om, să-l vadă cum abia mai respiră, plin de sânge şi cu oasele străpungându-i pielea, să izbească în continare ca un posedat în masa acea inertă de carne şi creier împrăştiat peste tot, nu am mai vorbit până acum şi nici nu am să o fac, las imaginile să vorbească despre acţiunile acestor oameni bolnavi psihic, incapabili să-şi stăpânească ieşirile animalice datorită numai şi numai credinţelor lor PSIHOTICE RELIGIOASE!

Însă îndrăznesc mai mult de data asta făcându-i bolnavi psihic pe toţi liderii religioşi, pe toţi imaginaţii unşi de dumnezeu, pe toţi cei care strâng din umeri şi îşi şoptesc în barbă când văd cruzimile de genul acesta că dumnezeul lor e mai bun, uite dovada! Sunt sigur că foarte mulţi credincioşi catolici, ortodocşi şi care or mai fi nu condamnă acei oameni pentru că sunt criminali ci pentru că sunt musulmani şi pentru că credinţa lor nu e cea dreaptă! Religia este o boală, indiferent cum se cheamă ea! Iar faptul că tu ca şi credincios din Occident te bucuri sau îi admonestezi pe acei criminali doar pentru că sunt musulmani, nici tu nu eşti mai breaz!

Mai are rost să aduc aminte că antisemitismul, ura bolnavă a secolului trecut care mai face ravagii şi astăzi porneşte de la o tâmpită acuzaţie adusă unei rase pentru că l-a omorât pe cel care a năşit creştinismul european?

Îmi este scârbă să mai continui. Ţin să subliniez faptul că sunt un om care-şi respectă aproapele din dragoste de umanitate ori asta nu înseamnă ca de fiecare dată când observ acţiuni debile de genul celor discutate mai sus să mă fac că nu ştiu nimic. Nu mă interesează oprobiul public, nu mă interesează reacţiile habotnicilor şi nici ai celor care cred că prin tăcere şi ignorare lucrurile se rezolvă. Nu cred în indiferenţă, nu cred în laissez-faire, nu cred în diferenţe rasiale sau religioase, nu cred în doctrine şi nu cred în bunătate creată artificial! Cred că toţi oamenii sunt egali în faţa umanităţii şi cred că toţi oamenii trebuie să răspundă de actele pe care le fac împotriva umanităţii în faţa legii indiferent de cine, al cui sau ce este!

Poate că a uitat cineva ce înseamnă puterea în mâna bolnavă a credinţei…

Reclame

10 gânduri despre „Obscenitatea religioasa

 1. Salutare!
  Aceleasi reactii le-am avut , cand am vazut si eu aseara filmuletul.
  Asta e religia: Killing in the name of… Saint Shit!
  Felicitari pentru acest articol complet.

 2. Ma, io tot ii caut pe niste indivizi pe care vreau sa-i omor. Poate ati auzit de ei: Dumnezeu, Alah, Buda etc.
  Ceea ce ma supara enorm e ca nicicum nu-i gasesc. Astept indicii. Si eventual dupa oprobiul 🙂

  In afara de asta: nu mi se pare ca individul de pe youtube ar sugera ca este crestin si ca ii condamna din punctul asta de vedere. Mai degraba condamna barbaria lor.

  • Poate sa fie si reverend in biserica satanei dupa mine. Chestia este ca acest fel de comentariu sau atitudine este acel gen de atitudine extremista si lipsita de substanta (ca orice extremism de fapt) si asta m-a facut sa imi aduc aminte de alte comentarii si idei care sunt specifice oamenilor lu’ god de peste ocean care pare a fi noul pamant sfant.
   Atat.
   Io zic sa-i lasi pe ei sa vina la tine si sa nu-i mai cauti. 😛
   Vezi ca au trimisi care-ti bat la usa. Intreaba-i pe ei.

   • E o atitudine de animal sanatos 🙂
    Ghici ce e interesant de aici?
    Ca daca ar exista doar oameni ca noi, care am fi impotriva extremismului si violentei atunci am duce-o rau, daca nu chiar deloc. Pentru ca trebuind sa fim consistenti cu noi insine nu ar trebui sa-i transam pe musulmani (sau crestini sau care dracu’ or fi ei).
    Si fara atitudine ca a unuia ca ala mentionat, ne-am cam lua-o in freza si am intra in cosul de gunoi al istoriei. Europeni, american, crestini, prin urmare si atei, liberali si toate valorile facute posibile de valorile europene.

   • Istoria imi spune sa iti dau dreptate, dar in acelasi timp, tot istoria nu ne da nici un singur nenorocit de exemplu de perioada de pace indelungata la care sa ne putem raporta. Nu exista precedent!
    Dar, avand in vedere faptul ca oamenii de-a lungul timpului au preferat sa se omoare intre ei pentru si din cauza a diferite idei, asta nu inseamna ca daca incetam o data cu toata tampenia asta o sa ne fie mai rau… Chiar nu cred ca o pace mondiala cu ale sale inevitabile conflicte locale (genul s-a imbatat unul intr-un birt si i-a spart capul altuia pentru ca ala se uita conci la el) ar fi un lucru care ne-ar aduce pieirea.
    Si desi sunt sigur ca nu o sa se renunte niciodata la irational din motive (lol) rationale sper, sincer, ca numarul de indoctrinati si habotnici sa se reduca considerabil, macar cat sa nu se iste urmatorul razboi mondial, care, cred eu, nu are cum sa fie altfel decat intemeiat pe ura religioasa.

   • Iarba mare la noi pe morminte pana cand ajunge omenirea sa „experimentam” o perioada de pace si intelegere bla bla. Mai degraba vine inainte de asta un prequel la star trek. Si stim noi bine din film ca dupa aia iar urmeaza ani zdruncinati.

 3. Credinciosii au o identitate inoculata la varste foarte fragede si de aceea este foarte bine protejata de mecanisme de aparare puternice. In mod inconstient, credinciosul va evita sa citeasca astfel de articole si va trece peste fapte reale ca si cand n-ar exista. Apropo de nazisti, din zeci de credinciosi, mai mult sau mai putin habotnici cu care am vorbit, niciunul nu a vrut macar sa citeasca sau sa recunoasca religiozitatea lui Hitler.

  • Din lecturile mele, nu reiese ca Hitler era un credincios habotnic in adevaratul sens al cuvantului. Este cunoscut faptul ca a refuzat sa construiasca nazismul alaturi de biserica in ciuda demersurilor lui Hudal care facea lobby pe langa Hitler si papa pentru instaurarea in Germania unui regim national-socialist-catolic. Hudal argumenta lui Hitler ca miscarea avea nevoie de biserica pentru ca se putea ajunge mai usor la mase. In fine, problema religiozitatii lui Hitler este mai putin importanta (chiar daca face adese referiri la el ca la un bun catolic, etc.), ceea ce este important este ca Hitler, ca un om care a dovedit ca este capabil sa profite de orice slabiciune sau opinie care i-ar putea veni in ajutor, s-a folosit extrem de bine de ura catolicilor impotriva evreilor. Ori, daca nu avea acest tap ispasitor extrem de la indemana, poate ca nici macar nu ajungea la putere. Pe langa discursul despre cutitul infipt in spate armatei germane in primul razboi mondial el adauga si crima primordiala a evreilor impotriva lui Iisus.
   In concluzie, Hitler s-a folosit de dementa catolicista pentru a-si pune in practica filmele sale paranoice legate de evrei! Au fost destui non-nazisti care erau de acord cu antisemitismul turbat promovat de dictator. Daca te uiti pe unul din linkurile puse in text ai sa vezi ca au existat lagare de concentrare in Croatia sub directa obladuire a catolicilor de care papa de atunci avea cunostinta…
   Desi au fost preoti care au vorbit si au condamnat nazismul si politica sa de exterminare, au fost din nefericire, din nou, pentru crestinism si catolici, suficiente sutane care s-au raliat politicii de ucidere in masa a evreilor.
   E prea neagra pata pentru A NU fi negata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s